Може би за някои края на не звучи толкова далечно, но

...
Може би за някои края на не звучи толкова далечно, но
Коментари Харесай

17 шопинг находки, които ни връщат в края на 90-те

Може би за някои края на не звучи толкова далечно, само че откъдето и да го погледнем, от този момент ни разделят едни двайсет години. Модата по това време, в което нетърпеливо искахме да пристъпим в новото хилядолетие, обаче не изглеждаше толкоз привлекателно, както в този момент. Нещо повече, дизайнерите не престават да привнасят по нещо от 90-те и началото на 2000-а.

След като още не можем да се разделим със своите mom jeans и dad sneakers, както и с цветните ретро очила, в този момент прибавяме към тях тениските с dye-tie резултат, шапките „ идиотки “, спортните чорапи, фибите за коса, огромните обеци и.

Едва ли бихме съчетали всичко в един аутфит, само че всяко едно нещо поотделно би асъдействало да отличите по някакъв метод своя жанр. Фибите можете да носите с елегантна рокля и токчета, а шапката да комбинирате с късите клинове, които са супер модерно сега, до момента в който един пъстър кроп топ би стоял стилно под всеки. Така че, в случай че в първия миг тези неща ви наподобяват прекомерно ретро или прекомерно тийн, не отхвърляйте незабавно концепцията да „ си откраднете “ нещо от стила на милениалите.
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР